2001 cbr600f4i no spark or fuel pump prime - Stunt Bike Forum
Stunt Bike Forums Street Motorcycle Videos


Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 07-03-2017, 06:43 PM   #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2017
Age: 23
Posts: 2
Dwash94 is a decent person
2001 cbr600f4i no spark or fuel pump prime

My problem im having with my bike is first it kept dien then i wasnt no spark change the spark plugs and it fired rite up started to put it back together amd now no fuel pump priming. I checked everything only thing im confused about is should my ignition wire the pink wire should be getting 13 volts when the key is on does that tell me my diode is messed up i think this may be the problem because i did have my headlights running from it then when i tried to reconnect the headlight to it i lost the fuel prime and spark. I keep hearing its my ecu now but i wamma make sure before i buy another one. Anyone who could help with this i would greatly appreciate it. I try bypassimg the bas but still nothing also when i squeeze the main harness in the front both my turn signals come on as well brake lights but if i squeeze it or wiggle it then they go off. Idk what to do at this point?
The fi light comes on when tbe switch is in the on the position and stays lit.
Dwash94 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:57 PM.


© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.